You are here:

PREMIJER NIJE DUGO ČEKAO ODGOVOR! Raspudić: “bolnice ne služe za našetavanje i političku izložbu nego za liječenje pacijenata koji imaju ljudska prava i dostojanstvo”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Saborski zastupnik MOST-a Nino Raspudić za N1 je komentirao poziv premijera Plenkovića da s njime i šeficom Infektivne Klinike “Fran Mihaljević” obiđe covid-odjel te da kako kaže premijer vidi kako izgledaju ljudi koji su sada na respiratoru.

“Za razliku od njega, ja znam kako izgledaju COVID odjeli jer sam 5 dana ležao na kisiku na jednom od njih, i znam da bolnice ne služe za našetavanje i političku izložbu nego za liječenje pacijenata koji imaju ljudska prava i dostojanstvo. On to ne razumije. Cilja našeg referenduma je stvaranje čvrstog legitimnog i legalnog okvira za uspješniju zajedničku borbu protiv pandemije, za razliku od ovog što radi njegov nelegitimni stožer koji je po priznanju samog ministra Beroša donio stotine odluka bez kvoruma i davno izgubio povjerenje javnosti”, rekao je Nino Raspudić za N1.

Dodao je da su upozoravali da je u bolnicama nužno testirati sve.

“Mjesec dana upozoravali smo na temelju znanstvenih istraživanja da je na ulazima bolnica nužno testirati sve, i cijepljene i necijepljene, a oni su to tek ovaj tjedan uveli kao pilot projekt, inzistirajući tvrdoglavo na svojim promašenim i opasnim COVID potvrdama. Pozivam premijera na sučeljavanje pred kamerama u bilo koje doba dana ili noći, a ne na paradiranje kroz odjele intenzivne skrbi na koje ni članovi obitelji nemaju pristup”, poručio je Raspudić premijeru Plenkoviću.

Foto: Ilustracija/ Totalno

Domovina

Svijet i europa

Životni stil

Kolumne i analize

Sport

Vjera

Hrvatsko iseljeništvo